Nutriční hodnoty (Pečené třepané brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 287 kJ / 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 113,40 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 700 g 700 g brambor (nejlépe typu C) | Brambor zimní | 700 g |
máslo (zhruba 50 g) | Máslo kravské | |
rovná lžička lžička mletého kmínu | Kmín mletý | |
rovná lžička lžička sušeného česneku | Česnek sušený | |
rovná lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská |