Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené třepané brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 287 kJ /
547 kcal
Bílkoviny14,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky0,70 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,07 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy113,40 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 700 g 700 g brambor (nejlépe typu C) Brambor zimní 700 g
máslo (zhruba 50 g) Máslo kravské
rovná lžička lžička mletého kmínu Kmín mletý
rovná lžička lžička sušeného česneku Česnek sušený
rovná lžička lžička mleté papriky Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.