Nutriční hodnoty (Panenka na medové hořčici a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 828 kJ / 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 19,58 g |
–– mononenasycené | 13,86 g |
–– polynenasycené | 5,72 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřová panenka - silnější část | Vepřová panenka | |
1 PL 1 PL medové hořčice | ||
2 PL 2 PL neutrálního oleje | Olej řepkový | 22 ml |
snítka snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
směs čtyř pepřů | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |