Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaná plněná paprika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 096 kJ /
1 218 kcal
Bílkoviny70,62 g
– z toho živočišné bílkoviny62,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,69 g
Tuky81,39 g
– nasycené26,09 g
– nenasycené49,32 g
–– mononenasycené38,61 g
–– polynenasycené10,71 g
––– omega 31,91 g
Vláknina14,16 g
Cholesterol 394 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,61 g
Sacharidy46,05 g
– cukry28,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
250 g 250 g vepřové kýty namleté Vepřová kýta 250 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
5 5 středně velkých žampionů Žampion čerstvý
1/8 1/8 červeného vína (nemáte-li tak vody) Víno červené suché
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 15 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 1 rovná lžička mletého kmínu Kmín mletý
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
1 lžička 1 lžička nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
nastrouhaný 40% sýr na posypání Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.