Nutriční hodnoty (Vepřové po debrecínsku v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 653 kJ / 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 33,99 g |
– nasycené | 16,50 g |
– nenasycené | 16,97 g |
–– mononenasycené | 14,45 g |
–– polynenasycené | 2,53 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 7,57 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 659 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 16,39 g |
– cukry | 9,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové plátky (mohou být i kostky masa) | Vepřová kýta | |
lžíce lžíce sádla (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
30-50 g 30-50 g uzené slaniny (lze vynechat) | Špek | 40 g |
2 2 plné lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 22.5 g |
voda nebo vývar | Voda | |
klobása i pikantní (nebo párek) | Klobása | |
1 1 světlezelená paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
hotová jíška | Jíška máslová | |
1 1 smetana 12% (kdo rád, dá si smetanu ke šlehání) | Smetana kravská sladká 12% |