Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové po debrecínsku v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 653 kJ /
395 kcal
Bílkoviny4,10 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,70 g
Tuky33,99 g
– nasycené16,50 g
– nenasycené16,97 g
–– mononenasycené14,45 g
–– polynenasycené2,53 g
––– omega 30,04 g
Vláknina7,57 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 659 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy16,39 g
– cukry9,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové plátky (mohou být i kostky masa) Vepřová kýta
lžíce lžíce sádla (nebo olej) Sádlo vepřové
30-50 g 30-50 g uzené slaniny (lze vynechat) Špek 40 g
2 2 plné lžičky sladké papriky Paprika červená sušená
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl, pepř Pepř černý
1-2 lžíce 1-2 lžíce protlaku Protlak rajčatový 22.5 g
voda nebo vývar Voda
klobása i pikantní (nebo párek) Klobása
1 1 světlezelená paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 větší rajče Rajče červené čerstvé 60 g
hotová jíška Jíška máslová
1 1 smetana 12% (kdo rád, dá si smetanu ke šlehání) Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.