Nutriční hodnoty (Bylinkový knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 941 kJ / 2 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,15 g |
Tuky | 28,31 g |
– nasycené | 2,82 g |
– nenasycené | 22,74 g |
–– mononenasycené | 14,53 g |
–– polynenasycené | 8,20 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 19,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 456,14 g |
– cukry | 22,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
21 g 21 g droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1-2 lžičky 1-2 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
260 g 260 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 260 g |
350 g 350 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 350 g |
hrst hrst krájených bylinek (asi 35-40 g pažitky, petrželka, celerová nať, cibulová nať, libeček, na jaře je možné dát mladé kopřivy) | Petržel nať čerstvá |