Nutriční hodnoty (Krůtí v zeleninové omáčce (aneb co s vařeným masem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 584 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,65 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 8,95 g |
– nenasycené | 5,17 g |
–– mononenasycené | 3,21 g |
–– polynenasycené | 1,95 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 15,10 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,29 g |
Sacharidy | 44,05 g |
– cukry | 31,62 g |
––– laktóza | 3,42 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
miska miska krůtího vařeného masa | Vepřová kýta | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
400 g 400 g sekaných rajčat (konzerva) | Rajče červené sterilované | 400 g |
cca 2 hrnky 2 hrnky vývaru z masa | Vývar masový | 500 ml |
80-100 ml 80-100 ml smetany (podle chuti) | Smetana kravská sladká 12% | 90 ml |
olej + kousek kousek másla | Máslo kravské | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |