Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí v zeleninové omáčce (aneb co s vařeným masem))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 584 kJ /
379 kcal
Bílkoviny10,50 g
– z toho živočišné bílkoviny5,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,65 g
Tuky15,00 g
– nasycené8,95 g
– nenasycené5,17 g
–– mononenasycené3,21 g
–– polynenasycené1,95 g
––– omega 30,26 g
Vláknina15,10 g
Cholesterol 32 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,29 g
Sacharidy44,05 g
– cukry31,62 g
––– laktóza3,42 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
miska miska krůtího vařeného masa Vepřová kýta
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
400 g 400 g sekaných rajčat (konzerva) Rajče červené sterilované 400 g
cca 2 hrnky 2 hrnky vývaru z masa Vývar masový 500 ml
80-100 ml 80-100 ml smetany (podle chuti) Smetana kravská sladká 12% 90 ml
olej + kousek kousek másla Máslo kravské
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.