Nutriční hodnoty (Cibulkové frittatas)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 437 kJ / 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 39,05 g |
– nasycené | 9,87 g |
– nenasycené | 17,90 g |
–– mononenasycené | 14,32 g |
–– polynenasycené | 3,58 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 10,78 g |
– cukry | 6,68 g |
––– laktóza | 3,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
½ h rnku rnku nadrobno nakrájených žampionů | Žampion čerstvý | |
½ papriky | Paprika bílá čerstvá | |
½ h rnku rnku strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |