Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč se skořicí a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie10 301 kJ /
2 462 kcal
Bílkoviny35,18 g
– z toho živočišné bílkoviny18,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,02 g
Tuky114,80 g
– nasycené66,01 g
– nenasycené42,10 g
–– mononenasycené36,07 g
–– polynenasycené6,03 g
––– omega 30,69 g
Vláknina20,95 g
Cholesterol 811 mg
Sodík 1,07 g
Sůl2,74 g
Sacharidy311,57 g
– cukry213,17 g
––– laktóza0,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr (lze nahradit lžičkou vanilkového extraktu) Cukr vanilkový
3 3 polévkové lžíce jablečného džusu Džus jablečný
115 g 115 g rozpuštěného másla Máslo kravské 115 g
plátkové mandle Mandle loupané
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.