Nutriční hodnoty (Květák / brokolice v bramborovém těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 612 kJ / 1 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,33 g |
Tuky | 100,20 g |
– nasycené | 44,81 g |
– nenasycené | 49,17 g |
–– mononenasycené | 41,67 g |
–– polynenasycené | 7,50 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 19,83 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 124,67 g |
– cukry | 7,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g oloupaných vařených brambor | Brambor zimní | 750 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
cca 100 g 100 g šunky, slaniny nebo výraznější sýr | Špek | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku (nebo čerstvý) | Česnek sušený | 10 g |
bylinky dle chuti | Petržel nať čerstvá | |
cca 150 g 150 g hrubé mouky, dle potřeby | ||
květák | Květák čerstvý | |
brokolice | Brokolice čerstvá | |
olej nebo máslo | Olej řepkový | |
koření | Pepř černý |