Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opékané tofu s pohankou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 105 kJ /
1 220 kcal
Bílkoviny29,61 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,61 g
Tuky38,08 g
– nasycené3,25 g
– nenasycené33,33 g
–– mononenasycené22,64 g
–– polynenasycené10,69 g
––– omega 32,83 g
Vláknina34,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy175,20 g
– cukry17,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g pohanky Pohanka loupaná 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 malá plechovka kukuřice v mírně slaném nálevu Kukuřice sterilovaná
1 1 malá plechovka hrášku Hrášek zelený sterilovaný
1 1 masox Bujón hovězí
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
sůl Sůl mořská
2 2 uzené tofu Tofu uzené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.