Nutriční hodnoty (Ledvinky na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 059 kJ / 1 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,78 g |
Tuky | 126,98 g |
– nasycené | 61,77 g |
– nenasycené | 63,55 g |
–– mononenasycené | 54,11 g |
–– polynenasycené | 9,44 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 19,81 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,55 g |
Sacharidy | 47,60 g |
– cukry | 30,89 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-9 8-9 vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | |
250-300 g 250-300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) | Mrkev čerstvá | 275 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
rovná lžíce lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
vrchovatá lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
masový vývar podle potřeby | Vývar masový | |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kajenský pepř podle chuti | Chilli paprička mletá | |
mléko na namočení ledvinek | Ledviny vepřové |