Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálský tuňák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 394 kJ /
333 kcal
Bílkoviny5,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,26 g
Tuky20,38 g
– nasycené3,16 g
– nenasycené17,10 g
–– mononenasycené14,42 g
–– polynenasycené2,68 g
––– omega 30,02 g
Vláknina16,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,84 g
– cukry11,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g přepůlených cherry rajčat Rajčata cherry 300 g
1 lžíce 1 lžíce extra panenského olivového oleje Olej olivový 20 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžičky 2 lžičky tymiánu Tymián sušený 10 g
1 hrst 1 hrst čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
1/2 1/2 šálku černých oliv nakrájených na plátky Olivy čerstvé zralé
4 ks 4 ks (každý 125 g) steaků z tuňáka Tuňák filet
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
pečivo k podávání Houska pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.