Nutriční hodnoty (Provensálský tuňák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 394 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,26 g |
Tuky | 20,38 g |
– nasycené | 3,16 g |
– nenasycené | 17,10 g |
–– mononenasycené | 14,42 g |
–– polynenasycené | 2,68 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 16,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,84 g |
– cukry | 11,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g přepůlených cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžičky 2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 10 g |
1 hrst 1 hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
1/2 1/2 šálku černých oliv nakrájených na plátky | Olivy čerstvé zralé | |
4 ks 4 ks (každý 125 g) steaků z tuňáka | Tuňák filet | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
pečivo k podávání | Houska pšeničná |