Nutriční hodnoty (Vepřové na houbách a zeleném kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 413 kJ / 2 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,25 g |
Tuky | 147,49 g |
– nasycené | 71,58 g |
– nenasycené | 54,05 g |
–– mononenasycené | 40,78 g |
–– polynenasycené | 13,26 g |
––– omega 3 | 2,22 g |
Vláknina | 8,99 g |
Cholesterol | 318 mg |
Sodík | 4,09 g |
Sůl | 9,06 g |
Sacharidy | 36,88 g |
– cukry | 17,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa, nejlépe krkovice | Vepřová krkovice | 600 g |
hrst hrst sušených hříbků nebo směsi hub | Hřib sušený | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce zelené kari pasty | Curry pasta | 22.5 g |
2 lžíce 2 lžíce světlé sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 30 ml |
2 lžičky 2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 10 g |
400 ml 400 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 400 ml |
solamyl dle potřeby na zahuštění | Bramborový škrob | |
vývar na podlévání | Vývar hovězí | |
chilli papričku dle chuti k podávání | Chilli paprička čerstvá | |
nať jarní cibulky na posypání | Cibulka jarní čerstvá |