Nutriční hodnoty (Vepřové s hruškou a Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 292 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,04 g |
Tuky | 32,63 g |
– nasycené | 20,10 g |
– nenasycené | 10,02 g |
–– mononenasycené | 8,86 g |
–– polynenasycené | 1,15 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 30,77 g |
– cukry | 24,52 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300-350 g 300-350 g vepřového masa: plec, kýta nebo kotleta | ||
250 g 250 g očištěné hrušky | Hruška čerstvá | 250 g |
120 g 120 g Hermelínu, Camembertu nebo Olmínu | Camembert | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |