Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové s hruškou a Hermelínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 292 kJ /
548 kcal
Bílkoviny29,04 g
– z toho živočišné bílkoviny28,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,04 g
Tuky32,63 g
– nasycené20,10 g
– nenasycené10,02 g
–– mononenasycené8,86 g
–– polynenasycené1,15 g
––– omega 30,32 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,60 g
Sacharidy30,77 g
– cukry24,52 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300-350 g 300-350 g vepřového masa: plec, kýta nebo kotleta
250 g 250 g očištěné hrušky Hruška čerstvá 250 g
120 g 120 g Hermelínu, Camembertu nebo Olmínu Camembert 120 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.