Nutriční hodnoty (Pikantní výpečky z vepřového ořezu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 591 kJ / 1 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,33 g |
Tuky | 33,63 g |
– nasycené | 8,43 g |
– nenasycené | 16,93 g |
–– mononenasycené | 13,95 g |
–– polynenasycené | 2,99 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 727 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 39,17 g |
– cukry | 15,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg ořezu vepřového masa | Vepřová kýta | 1000 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
20 g 20 g česneku (cca 4 větší stroužky) | Česnek čerstvý | 20 g |
20 g 20 g zázvoru | Zázvor sušený | 20 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1,5 lžíce 1,5 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 22.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka nebo solamyl | Mouka pšeničná hladká |