Nutriční hodnoty (Svěží kokosové řezy s krémem - bílkové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 155 kJ / 3 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 280,80 g |
– nasycené | 221,20 g |
– nenasycené | 47,61 g |
–– mononenasycené | 42,40 g |
–– polynenasycené | 5,21 g |
––– omega 3 | 1,37 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 890 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 169,20 g |
– cukry | 84,20 g |
––– laktóza | 22,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g bílků (z cca 10-ti vajec) | Vaječný bílek | 300 g |
200 200 g cukru krupice (lze trochu ubrat) | Cukr bílý | |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
200 g 200 g kokosu | Kokos strouhaný | 200 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
440 ml 440 ml smetany ke šlehání (dva kelímky) | Smetana kravská sladká 30% | 440 ml |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce moučkové cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 ztužovač šlehačky, pokud máme smetanu méně než 33% tuku | Ztužovač šlehačky | |
pikantní marmeláda dle chuti | Marmeláda z červeného rybízu | |
čerstvé ovoce dle chuti (nebo kompotované) | Jahody čerstvé |