Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlíva ústřičná na paprice a polentové knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 170 kJ /
1 953 kcal
Bílkoviny50,72 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,36 g
Tuky95,95 g
– nasycené19,84 g
– nenasycené69,21 g
–– mononenasycené47,57 g
–– polynenasycené21,64 g
––– omega 32,66 g
Vláknina50,58 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 403 mg
Sůl1,79 g
Sacharidy199,60 g
– cukry55,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 400 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
1 lžička 1 lžička zauzené papriky Paprika bílá čerstvá 5 g
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 2.5 g
chilli dle chuti Chilli paprička sušená
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g
čerstvé papriky 3 3 barvy Paprika červená čerstvá 450 g
150 g 150 g instantní polenty Polenta 150 g
400 ml 400 ml mandlového mléka (kdo může dá kravské) Nápoj mandlový 400 ml
80 g 80 g tuku (rostlinného nebo másla) Margarín 80 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 celozrnná bageta Bageta pšeničná celozrnná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.