Nutriční hodnoty (Vepřová kýta à la hovězí znojemská roštěná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 14 625 kJ / 3 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 213,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,12 g |
Tuky | 180,47 g |
– nasycené | 21,36 g |
– nenasycené | 143,39 g |
–– mononenasycené | 101,60 g |
–– polynenasycené | 41,78 g |
––– omega 3 | 10,90 g |
Vláknina | 27,72 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 2,90 g |
Sůl | 7,05 g |
Sacharidy | 210,88 g |
– cukry | 26,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
8 lžic 8 lžic plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 120 g |
8 8 nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | |
1,5 l 1,5 l vroucí vody | Voda | 1500 ml |
3 kostky 3 kostky hovězího bujonu | Bujón hovězí | 27 g |
100 ml 100 ml oleje (nebo sádla) | Olej řepkový | 100 ml |
200 g 200 g hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |