Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Giovanni řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 908 kJ /
2 846 kcal
Bílkoviny77,89 g
– z toho živočišné bílkoviny65,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,09 g
Tuky117,70 g
– nasycené61,75 g
– nenasycené41,89 g
–– mononenasycené34,79 g
–– polynenasycené7,10 g
––– omega 30,97 g
Vláknina11,12 g
Cholesterol 1,53 g
Sodík 608 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy363,26 g
– cukry240,55 g
––– laktóza19,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
75 g 75 g moučkového cukru Cukr bílý 75 g
90 g 90 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 90 g
25 g 25 g Gustin Dr. Oetker Škrob kukuřičný 25 g
1 1 pudink s vanilkovou příchutí Dr.Oetker Puding v prášku 40 g
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
70 g 70 g cukru Cukr bílý 70 g
1 1 vanilkový cukr Dr.Oetker Cukr vanilkový
250 ml 250 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1/2 balení 1/2 balení želatiny čiré Dr.Oetker Želatina vepřová 5 g
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
400 g 400 g jahod Jahody čerstvé 400 g
1 balení 1 balení želatiny čiré Dr.Oetker Želatina vepřová 10 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
trochu trochu citrónové šťávy Šťáva z citrónu
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.