Nutriční hodnoty (Giovanni řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 908 kJ / 2 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,09 g |
Tuky | 117,70 g |
– nasycené | 61,75 g |
– nenasycené | 41,89 g |
–– mononenasycené | 34,79 g |
–– polynenasycené | 7,10 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 11,12 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 363,26 g |
– cukry | 240,55 g |
––– laktóza | 19,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
75 g 75 g moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
90 g 90 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 90 g |
25 g 25 g Gustin Dr. Oetker | Škrob kukuřičný | 25 g |
1 1 pudink s vanilkovou příchutí Dr.Oetker | Puding v prášku | 40 g |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
1 1 vanilkový cukr Dr.Oetker | Cukr vanilkový | |
250 ml 250 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1/2 balení 1/2 balení želatiny čiré Dr.Oetker | Želatina vepřová | 5 g |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
400 g 400 g jahod | Jahody čerstvé | 400 g |
1 balení 1 balení želatiny čiré Dr.Oetker | Želatina vepřová | 10 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
trochu trochu citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
moučkový cukr | Cukr bílý |