Nutriční hodnoty (Pomazánka z játrovky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 604 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 95,22 g |
– nasycené | 42,77 g |
– nenasycené | 44,06 g |
–– mononenasycené | 34,62 g |
–– polynenasycené | 9,44 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 17,48 g |
– cukry | 0,38 g |
––– laktóza | 0,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g játrovky | Paštika játrová | 200 g |
3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
47 g 47 g změklého másla | Máslo kravské | 47 g |
3 3 natvrdo uvařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
nasekaná petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |