Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 618 kJ /
4 211 kcal
Bílkoviny88,04 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,50 g
Tuky157,93 g
– nasycené17,56 g
– nenasycené126,55 g
–– mononenasycené88,85 g
–– polynenasycené37,70 g
––– omega 310,41 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 413 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy596,85 g
– cukry239,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru Cukr bílý 187.5 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky smíchané s práškem do pečiva Mouka pšeničná polohrubá 500 g
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
1 1 jahodový pudink Puding v prášku
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
2 plátky 2 plátky želatiny Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.