Nutriční hodnoty (Jahodové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 618 kJ / 4 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,50 g |
Tuky | 157,93 g |
– nasycené | 17,56 g |
– nenasycené | 126,55 g |
–– mononenasycené | 88,85 g |
–– polynenasycené | 37,70 g |
––– omega 3 | 10,41 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 596,85 g |
– cukry | 239,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky smíchané s práškem do pečiva | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
1 1 jahodový pudink | Puding v prášku | |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová |