Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovkový dort s jemným krémem, proložený borůvkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 781 kJ /
4 967 kcal
Bílkoviny101,61 g
– z toho živočišné bílkoviny85,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,00 g
Tuky315,47 g
– nasycené104,55 g
– nenasycené181,31 g
–– mononenasycené137,46 g
–– polynenasycené43,85 g
––– omega 312,03 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 2,21 g
Sodík 1,28 g
Sůl3,45 g
Sacharidy427,86 g
– cukry275,28 g
––– laktóza5,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
špetka špetka soli Sůl mořská
150 g 150 g třtinového cukru Cukr třtinový 150 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
150 g 150 g lučiny doma zhotovené Lučina 70% t.v s. 150 g
130 ml 130 ml oleje Olej řepkový 130 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
160 g 160 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 160 g
30 g 30 g bramborového škrobu Bramborový škrob 30 g
1 1 mascarpone (250 g) Mascarpone
200 g 200 g lučiny doma zhotovené Lučina 70% t.v s. 200 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
½ b aličku aličku smeta-fixu Ztužovač šlehačky
borůvky Borůvky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.