Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí mleté maso v anglické slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 284 kJ /
1 502 kcal
Bílkoviny133,56 g
– z toho živočišné bílkoviny127,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,95 g
Tuky76,67 g
– nasycené31,88 g
– nenasycené35,97 g
–– mononenasycené29,69 g
–– polynenasycené6,27 g
––– omega 30,19 g
Vláknina14,56 g
Cholesterol 968 mg
Sodík 1,45 g
Sůl3,67 g
Sacharidy50,70 g
– cukry25,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 500 g
3 3 housky Houska pšeničná
1/4 litru 1/4 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1/2 1/2 kávové lžičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
1/2 1/2 kávové lžičky provensálských bylinek Provensálské koření
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 1 rajče bez slupky Rajče červené čerstvé 60 g
snítka snítka čerstvého tymiánu nebo špetka sušeného Tymián čerstvý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 dl 1 dl červeného vína Víno červené suché 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
24 24 tenkých plátků anglické slaniny Anglická slanina
špetka špetka pálivé papriky Paprika pálivá
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.