Nutriční hodnoty (Sépiové špagety s krevetami a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 524 kJ / 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,22 g |
Tuky | 6,20 g |
– nasycené | 1,47 g |
– nenasycené | 3,62 g |
–– mononenasycené | 2,05 g |
–– polynenasycené | 1,56 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 32,28 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 77,80 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení sépiových špaget | Těstoviny sépiové | |
sýr parmazán nebo Gran Moravia | Parmezán | |
500 g 500 g čerstvých (nevařených) krevet | Krevety loupané | 500 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
3 3 velké stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |