Nutriční hodnoty (Vánočka II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 19 180 kJ / 4 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 96,03 g |
Tuky | 105,12 g |
– nasycené | 54,63 g |
– nenasycené | 41,73 g |
–– mononenasycené | 30,68 g |
–– polynenasycené | 11,05 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 32,85 g |
Cholesterol | 748 mg |
Sodík | 624 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 779,07 g |
– cukry | 250,07 g |
––– laktóza | 0,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
90 g 90 g velmi změklého másla | Máslo kravské | 90 g |
80 g 80 g rozinek | Rozinky | 80 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
750-800 g 750-800 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 775 g |
vejce | Vejce slepičí | |
plátky mandlí | Mandle loupané |