Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarák z pečeného celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 554 kJ /
371 kcal
Bílkoviny10,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,18 g
Tuky16,76 g
– nasycené2,26 g
– nenasycené13,39 g
–– mononenasycené4,86 g
–– polynenasycené8,54 g
––– omega 30,30 g
Vláknina25,26 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 1,38 g
Sůl3,73 g
Sacharidy32,32 g
– cukry15,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 bulva 1 bulva středně velkého celeru Celer bulva čerstvá 540 g
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1 lžíce 1 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžíce 1 lžíce majonézy Majonéza 15 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
feferonka podle chuti (nemusí být) Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.