Nutriční hodnoty (Tatarák z pečeného celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 554 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,18 g |
Tuky | 16,76 g |
– nasycené | 2,26 g |
– nenasycené | 13,39 g |
–– mononenasycené | 4,86 g |
–– polynenasycené | 8,54 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 25,26 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,73 g |
Sacharidy | 32,32 g |
– cukry | 15,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 bulva 1 bulva středně velkého celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
feferonka podle chuti (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |