Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařená slepice s červeno-řepnou rýží - pro nejmenší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie634 kJ /
152 kcal
Bílkoviny2,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky5,11 g
– nasycené3,09 g
– nenasycené1,71 g
–– mononenasycené1,53 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,57 g
Cholesterol 13 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy24,01 g
– cukry1,20 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malé slepičí křídlo Slepice
1 1 malá červená řepa Červená řepa čerstvá
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
1 KL 1 KL ghí Ghí 5 g
2 PL 2 PL rýže Rýže bílá 30 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.