Nutriční hodnoty (Vařená slepice s červeno-řepnou rýží - pro nejmenší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 634 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 5,11 g |
– nasycené | 3,09 g |
– nenasycené | 1,71 g |
–– mononenasycené | 1,53 g |
–– polynenasycené | 0,18 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,57 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 24,01 g |
– cukry | 1,20 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malé slepičí křídlo | Slepice | |
1 1 malá červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
1 KL 1 KL ghí | Ghí | 5 g |
2 PL 2 PL rýže | Rýže bílá | 30 g |
sůl | Sůl mořská |