Nutriční hodnoty (Květáková žemlovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 139 kJ / 1 945 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,00 g |
Tuky | 43,99 g |
– nasycené | 12,51 g |
– nenasycené | 20,26 g |
–– mononenasycené | 14,15 g |
–– polynenasycené | 6,11 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 3,60 g |
Sůl | 8,57 g |
Sacharidy | 292,10 g |
– cukry | 31,30 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 430 g |
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
2 2 klobásy | Klobása | |
2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
mleté bílé koření | Pepř bílý mletý |