Nutriční hodnoty (Ořechová bábovka s višněmi nebo třešněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 646 kJ / 3 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,55 g |
Tuky | 163,44 g |
– nasycené | 62,44 g |
– nenasycené | 79,71 g |
–– mononenasycené | 35,92 g |
–– polynenasycené | 43,79 g |
––– omega 3 | 7,23 g |
Vláknina | 15,70 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 475,00 g |
– cukry | 279,20 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
240 g 240 g krupicového cukru | Cukr bílý | 240 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 ml 250 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
80 g 80 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 80 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
200 g 200 g višní nebo třešní bez pecek - z kompotu | Višně čerstvé | 200 g |
trochu trochu hrubé mouky na posypání ovoce | Mouka pšeničná hrubá | |
trochu trochu tuku a hrubé mouky na formu | Mouka pšeničná hrubá | |
trochu trochu moučkového a vanilkového cukru na povrch | Cukr vanilkový |