Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechová bábovka s višněmi nebo třešněmi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 646 kJ /
3 739 kcal
Bílkoviny84,27 g
– z toho živočišné bílkoviny40,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,55 g
Tuky163,44 g
– nasycené62,44 g
– nenasycené79,71 g
–– mononenasycené35,92 g
–– polynenasycené43,79 g
––– omega 37,23 g
Vláknina15,70 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 605 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy475,00 g
– cukry279,20 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
240 g 240 g krupicového cukru Cukr bílý 240 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 ml 250 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
80 g 80 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 80 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
200 g 200 g višní nebo třešní bez pecek - z kompotu Višně čerstvé 200 g
trochu trochu hrubé mouky na posypání ovoce Mouka pšeničná hrubá
trochu trochu tuku a hrubé mouky na formu Mouka pšeničná hrubá
trochu trochu moučkového a vanilkového cukru na povrch Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.