Nutriční hodnoty (Uzené maso v pórkovo-cibulovém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 221 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 38,91 g |
– nasycené | 10,74 g |
– nenasycené | 18,25 g |
–– mononenasycené | 13,82 g |
–– polynenasycené | 4,43 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 26,03 g |
– cukry | 16,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300-400 g 300-400 g uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 350 g |
1 1 větší pórek (bílá část) | Pórek čerstvý | |
4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
cca 1 hrnek 1 hrnek masového vývaru | Vývar masový | 250 ml |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |