Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené maso v pórkovo-cibulovém zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 221 kJ /
770 kcal
Bílkoviny75,24 g
– z toho živočišné bílkoviny71,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,92 g
Tuky38,91 g
– nasycené10,74 g
– nenasycené18,25 g
–– mononenasycené13,82 g
–– polynenasycené4,43 g
––– omega 30,33 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 3,04 g
Sůl7,00 g
Sacharidy26,03 g
– cukry16,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300-400 g 300-400 g uzené krkovice Vepřová krkovice uzená 350 g
1 1 větší pórek (bílá část) Pórek čerstvý
4 4 větší cibule Cibule čerstvá 280 g
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
cca 1 hrnek 1 hrnek masového vývaru Vývar masový 250 ml
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.