Nutriční hodnoty (Torta di spaghetti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 396 kJ / 2 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,20 g |
Tuky | 55,00 g |
– nasycené | 29,50 g |
– nenasycené | 19,95 g |
–– mononenasycené | 16,50 g |
–– polynenasycené | 3,45 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 354,50 g |
– cukry | 29,50 g |
––– laktóza | 19,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balíček 1 balíček špaget | Špagety pšeničné | 500 g |
20 g 20 g koření Rajčinky s bazalkou | Pepř černý | 20 g |
1 velká sklenice 1 velká sklenice zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | |
1 1 malá sklenice leča s klobásou | Zelenina směs sterilovaná | |
300 g 300 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
3 3 kuřecí řízky | Kuře prso | |
olej | Olej řepkový |