Nutriční hodnoty (Mleté maso v omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 023 kJ / 1 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 131,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,28 g |
Tuky | 34,18 g |
– nasycené | 9,49 g |
– nenasycené | 16,32 g |
–– mononenasycené | 12,96 g |
–– polynenasycené | 3,36 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 17,15 g |
Cholesterol | 685 mg |
Sodík | 898 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 75,90 g |
– cukry | 40,60 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 400 g |
200 g 200 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
100 g 100 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 100 g |
1 ČL 1 ČL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
1 PL 1 PL krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |