Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso v omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 023 kJ /
1 201 kcal
Bílkoviny139,96 g
– z toho živočišné bílkoviny131,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,28 g
Tuky34,18 g
– nasycené9,49 g
– nenasycené16,32 g
–– mononenasycené12,96 g
–– polynenasycené3,36 g
––– omega 30,14 g
Vláknina17,15 g
Cholesterol 685 mg
Sodík 898 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy75,90 g
– cukry40,60 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mletého vepřového masa Vepřová plec 400 g
200 g 200 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
250 g 250 g mrkve Mrkev čerstvá 250 g
100 g 100 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 100 g
1 ČL 1 ČL mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
1 PL 1 PL krupicového cukru Cukr bílý 12 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.