Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na pečených rajčatech a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 509 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
Tuky | 34,63 g |
– nasycené | 4,35 g |
– nenasycené | 26,45 g |
–– mononenasycené | 19,62 g |
–– polynenasycené | 6,83 g |
––– omega 3 | 1,92 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 2,16 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce čili omáčky | ||
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
sůl, pepř podle chuti | Pepř černý | |
8 kusů 8 kusů pečených rajčat | ||
3 3 velké žampiony | Žampion čerstvý | |
1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |