Nutriční hodnoty (Kapustičková polévka s cizrnou a houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 624 kJ / 1 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,29 g |
Tuky | 40,30 g |
– nasycené | 17,05 g |
– nenasycené | 21,91 g |
–– mononenasycené | 11,12 g |
–– polynenasycené | 10,78 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 100,87 g |
Cholesterol | 121 mg |
Sodík | 925 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 119,71 g |
– cukry | 17,06 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek uvařené cizrny | Cizrna | 250 g |
hrst hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
100 g 100 g pikantní klobásy (možné vynechat) | Klobása | 100 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |