Nutriční hodnoty (Květák s olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 307 kJ / 73 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,06 g |
Tuky | 0,41 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,19 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,50 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
200 ml 200 ml černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
saturejka (nebo majoránka) | Saturejka sušená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
½ l žičky žičky kmínu | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |