Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový koláč kynutý)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 220 kJ /
6 506 kcal
Bílkoviny147,33 g
– z toho živočišné bílkoviny32,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny114,40 g
Tuky262,48 g
– nasycené155,74 g
– nenasycené94,73 g
–– mononenasycené79,11 g
–– polynenasycené15,61 g
––– omega 31,77 g
Vláknina31,68 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 397 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy872,71 g
– cukry183,39 g
––– laktóza21,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3/4 kg 3/4 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 750 g
1/2 kostky 1/2 kostky droždí Droždí pekařské lisované 21 g
1/4 litru 1/4 litru vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 3 polévkové lžíce cukru Cukr bílý
1/2 1/2 kávové lžičky strouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
4 4 polévkové lžíce dobrého oleje (para, olivový) Olej řepkový
1/2 kostky 1/2 kostky rozpuštěného másla nebo Hery Máslo kravské 125 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 1/2 kg jahod pokrájených na plátky Jahody čerstvé
25 dkg 25 dkg hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
1/2 kostky 1/2 kostky změklého másla (Hery) Máslo kravské 125 g
10 dkg 10 dkg cukru Cukr bílý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.