Nutriční hodnoty (Švábsky zelný závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 546 kJ / 3 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,78 g |
Tuky | 203,79 g |
– nasycené | 97,18 g |
– nenasycené | 98,77 g |
–– mononenasycené | 83,24 g |
–– polynenasycené | 15,53 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 709 mg |
Sodík | 5,81 g |
Sůl | 14,42 g |
Sacharidy | 275,56 g |
– cukry | 23,36 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
½ l žičky žičky soli | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce studené vody | Voda | 54 ml |
200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |