Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švábsky zelný závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 546 kJ /
3 238 kcal
Bílkoviny65,28 g
– z toho živočišné bílkoviny24,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,78 g
Tuky203,79 g
– nasycené97,18 g
– nenasycené98,77 g
–– mononenasycené83,24 g
–– polynenasycené15,53 g
––– omega 30,32 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 709 mg
Sodík 5,81 g
Sůl14,42 g
Sacharidy275,56 g
– cukry23,36 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
½ l žičky žičky soli Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce studené vody Voda 54 ml
200 g 200 g uzené slaniny Špek 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
300 g 300 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.