Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadívaný vepřový bůček po staročesku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 342 kJ /
6 057 kcal
Bílkoviny297,75 g
– z toho živočišné bílkoviny281,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,10 g
Tuky496,85 g
– nasycené139,06 g
– nenasycené255,93 g
–– mononenasycené208,93 g
–– polynenasycené47,00 g
––– omega 32,42 g
Vláknina9,65 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 4,17 g
Sůl9,07 g
Sacharidy93,72 g
– cukry12,69 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřového bůčku Vepřový bok 1500 g
3 3 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 129 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
250 g 250 g uzeného masa Vepřová plec uzená 250 g
1,5-2 dl 1,5-2 dl uzeného vývaru Vývar vepřový 175 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 1 velká hrst petrželky Petržel nať čerstvá 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.