Nutriční hodnoty (Nadívaný vepřový bůček po staročesku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 342 kJ / 6 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 297,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 281,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,10 g |
Tuky | 496,85 g |
– nasycené | 139,06 g |
– nenasycené | 255,93 g |
–– mononenasycené | 208,93 g |
–– polynenasycené | 47,00 g |
––– omega 3 | 2,42 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 4,17 g |
Sůl | 9,07 g |
Sacharidy | 93,72 g |
– cukry | 12,69 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 1500 g |
3 3 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
250 g 250 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 250 g |
1,5-2 dl 1,5-2 dl uzeného vývaru | Vývar vepřový | 175 ml |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
1 1 velká hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |