Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulačka - omáčka s bramborami a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 391 kJ /
572 kcal
Bílkoviny16,34 g
– z toho živočišné bílkoviny6,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,87 g
Tuky20,37 g
– nasycené12,60 g
– nenasycené6,89 g
–– mononenasycené4,74 g
–– polynenasycené2,15 g
––– omega 30,37 g
Vláknina18,31 g
Cholesterol 44 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy75,13 g
– cukry18,43 g
––– laktóza1,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší cibule Cibule čerstvá 210 g
4-5 4-5 velkých brambor Brambor zimní 225 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
cca 750 ml cca 750 ml masového vývaru Vývar masový 750 ml
mléko (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
vařená vejce k podávání Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.