Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinkové karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 534 kJ /
845 kcal
Bílkoviny113,13 g
– z toho živočišné bílkoviny108,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,95 g
Tuky29,40 g
– nasycené7,37 g
– nenasycené14,44 g
–– mononenasycené11,99 g
–– polynenasycené2,45 g
––– omega 30,13 g
Vláknina12,61 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy29,45 g
– cukry1,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého vepřového plecka Vepřová plec 500 g
2 lžíce 2 lžíce pšeničné krupice Krupice pšeničná hrubá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce koření do mletého masa Provensálské koření 7.5 g
1 lžičku 1 lžičku čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
sůl Sůl mořská
celá nať od jarní lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 hrsti 2 hrsti rukoly Rukola čerstvá
7 lístků 7 lístků medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
4 listy 4 listy česnekové trávy
1 1 větší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
3 větvičky 3 větvičky kadeřavé petrželky Petržel nať čerstvá
strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.