Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené česnekovo-houbové koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 menší vepřová kolena Vepřové koleno bez kosti
350-400 g 350-400 g mražených nebo čerstvých lesních hub
cca 1,5 paličky cca 1,5 paličky česneku Česnek čerstvý
tymián Tymián sušený
rozmarýn Rozmarýn sušený
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
solamyl nebo jíška Bramborový škrob
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
půl paličky paličky česneku Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.