Nutriční hodnoty (Pečené česnekovo-houbové koleno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 menší vepřová kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
350-400 g 350-400 g mražených nebo čerstvých lesních hub | ||
cca 1,5 paličky cca 1,5 paličky česneku | Česnek čerstvý | |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
solamyl nebo jíška | Bramborový škrob | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
půl paličky paličky česneku | Česnek čerstvý |