Nutriční hodnoty (Pudinková buchta s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 669 kJ / 3 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 182,68 g |
– nasycené | 106,84 g |
– nenasycené | 63,86 g |
–– mononenasycené | 56,54 g |
–– polynenasycené | 7,32 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 2,48 g |
Sacharidy | 368,91 g |
– cukry | 215,05 g |
––– laktóza | 41,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
sníh ze 4 4 bílků | Vaječný bílek | 132 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
170 g 170 g cukru | Cukr bílý | 170 g |
4 lžíce 4 lžíce teplé vody | Voda | 72 ml |
2 2 pudinky v prášku | Puding v prášku | |
650 ml 650 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 650 ml |
cukr na oslazení pudinku (dle návodu) | Puding v prášku | |
1 vanička 1 vanička tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 250 g |
cca 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
ovoce, želatina v prášku | Želatina vepřová |