Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinková buchta s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 669 kJ /
3 506 kcal
Bílkoviny93,57 g
– z toho živočišné bílkoviny73,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky182,68 g
– nasycené106,84 g
– nenasycené63,86 g
–– mononenasycené56,54 g
–– polynenasycené7,32 g
––– omega 30,71 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 802 mg
Sůl2,48 g
Sacharidy368,91 g
– cukry215,05 g
––– laktóza41,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá 200 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
sníh ze 4 4 bílků Vaječný bílek 132 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
170 g 170 g cukru Cukr bílý 170 g
4 lžíce 4 lžíce teplé vody Voda 72 ml
2 2 pudinky v prášku Puding v prášku
650 ml 650 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 650 ml
cukr na oslazení pudinku (dle návodu) Puding v prášku
1 vanička 1 vanička tučného tvarohu Tvaroh plnotučný 250 g
cca 150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
ovoce, želatina v prášku Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.