Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křepelka na slanině, zelenině a těstoviny Mafaldine)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 280 kJ /
1 262 kcal
Bílkoviny8,29 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,04 g
Tuky127,95 g
– nasycené61,72 g
– nenasycené64,57 g
–– mononenasycené55,04 g
–– polynenasycené9,53 g
––– omega 30,25 g
Vláknina8,79 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,51 g
Sůl6,25 g
Sacharidy17,25 g
– cukry6,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 křepelky Křepelka stehno s kůží
150 g 150 g zauzené slaniny Špek 150 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 5 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1/2 1/2 gelového slepičího bujonu Knorr Bujón kuřecí BIO
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
1 1 těstoviny Mafaldine Těstoviny pšeničné
sůl Sůl mořská
50 ml 50 ml panna cucina (hustá Italská smetana)
nějaká zelenina na ozdobu Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.