Nutriční hodnoty (Křepelka na slanině, zelenině a těstoviny Mafaldine)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 280 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,04 g |
Tuky | 127,95 g |
– nasycené | 61,72 g |
– nenasycené | 64,57 g |
–– mononenasycené | 55,04 g |
–– polynenasycené | 9,53 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 8,79 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 17,25 g |
– cukry | 6,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 křepelky | Křepelka stehno s kůží | |
150 g 150 g zauzené slaniny | Špek | 150 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 5 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 1/2 gelového slepičího bujonu Knorr | Bujón kuřecí BIO | |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
1 1 těstoviny Mafaldine | Těstoviny pšeničné | |
sůl | Sůl mořská | |
50 ml 50 ml panna cucina (hustá Italská smetana) | ||
nějaká zelenina na ozdobu | Mrkev čerstvá |