Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křepelčí rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 164 kJ /
995 kcal
Bílkoviny20,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,75 g
Tuky2,75 g
– nasycené0,90 g
– nenasycené1,25 g
–– mononenasycené0,63 g
–– polynenasycené0,63 g
––– omega 30,03 g
Vláknina8,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy217,50 g
– cukry25,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek rýže (já měla jasmínovou) Rýže bílá 250 g
máslo na dva prsty Máslo kravské
křepelčí pečené maso Vepřová plec
1 hrst 1 hrst hrášku Hrášek zelený
1 1 malou červenou kapii Paprika červená čerstvá
1 1 malou žlutou kapii Paprika červená čerstvá 250 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.