Nutriční hodnoty (Křepelčí rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 164 kJ / 995 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,75 g |
Tuky | 2,75 g |
– nasycené | 0,90 g |
– nenasycené | 1,25 g |
–– mononenasycené | 0,63 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 217,50 g |
– cukry | 25,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek rýže (já měla jasmínovou) | Rýže bílá | 250 g |
máslo na dva prsty | Máslo kravské | |
křepelčí pečené maso | Vepřová plec | |
1 hrst 1 hrst hrášku | Hrášek zelený | |
1 1 malou červenou kapii | Paprika červená čerstvá | |
1 1 malou žlutou kapii | Paprika červená čerstvá | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |