Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na kečupu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 467 kJ / 590 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,73 g |
| Tuky | 14,23 g |
| – nasycené | 3,50 g |
| – nenasycené | 7,44 g |
| –– mononenasycené | 5,62 g |
| –– polynenasycené | 1,82 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 6,64 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,51 g |
| Sacharidy | 27,32 g |
| – cukry | 8,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kýty | Vepřová kýta | 400 g |
| 1 1 vetší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
| 3 lžíce 3 lžíce ostrého kečupu Heinz | Kečup ostrý | 45 ml |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| voda | Voda | |
| trocha trocha solamylu na zahuštění | Bramborový škrob |