Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halušky se špenátem a karamelovou cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 044 kJ /
2 640 kcal
Bílkoviny77,42 g
– z toho živočišné bílkoviny8,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,60 g
Tuky53,10 g
– nasycené15,27 g
– nenasycené31,86 g
–– mononenasycené22,47 g
–– polynenasycené9,39 g
––– omega 31,94 g
Vláknina47,74 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 5,10 g
Sůl13,01 g
Sacharidy443,86 g
– cukry38,28 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g oloupaných brambor Brambor zimní 450 g
450 g 450 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 450 g
1 kl 1 kl soli Sůl mořská 8 g
1 balení 1 balení zmrazeného špenátu (měla jsem listový) Špenát čerstvý 400 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 pl 2 pl oleje Olej řepkový 22 ml
2 pl 2 pl másla Máslo kravské 20 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl, pepř Pepř černý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sádlo Sádlo vepřové
1/2 kl 1/2 kl soli Sůl mořská 4 g
1/4 kl 1/4 kl mletého nebo drceného kmínu
2 kl 2 kl cukru (já používám tmavý třtinový) Cukr bílý 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.