Nutriční hodnoty (Filé z tresky s pestem z medvědího česneku a smetanovou polentou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 705 kJ / 1 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 75,25 g |
– nasycené | 41,15 g |
– nenasycené | 28,50 g |
–– mononenasycené | 19,65 g |
–– polynenasycené | 8,85 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 440 mg |
Sodík | 774 mg |
Sůl | 2,49 g |
Sacharidy | 84,00 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g filé z tresky | Treska filet | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový | |
2 lžíce 2 lžíce pesta z medvědího česneku - podle chuti | Pesto z medvědího česneku | 30 g |
100 g 100 g instantní polenty | Polenta | 100 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
hrst lístků lístků hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy |