Nutriční hodnoty (Pstruh zapečený v citronové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 314 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 3,04 g |
– nasycené | 0,32 g |
– nenasycené | 2,72 g |
–– mononenasycené | 1,80 g |
–– polynenasycené | 0,92 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 9,75 g |
– cukry | 2,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vykuchané pstruhy | Pstruh | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
1 PL 1 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
2 PL 2 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
citron na ozdobu | Citrón čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový | |
mix salátů | Salát listový čerstvý |