Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh zapečený v citronové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie314 kJ /
75 kcal
Bílkoviny1,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,68 g
Tuky3,04 g
– nasycené0,32 g
– nenasycené2,72 g
–– mononenasycené1,80 g
–– polynenasycené0,92 g
––– omega 30,15 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 363 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy9,75 g
– cukry2,01 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vykuchané pstruhy Pstruh
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
1 PL 1 PL dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
2 PL 2 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
citron na ozdobu Citrón čerstvý
olivový olej Olej olivový
mix salátů Salát listový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.