Nutriční hodnoty (Hovězí osso buco na pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 475 kJ / 1 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 175,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,89 g |
Tuky | 97,07 g |
– nasycené | 60,01 g |
– nenasycené | 34,72 g |
–– mononenasycené | 30,97 g |
–– polynenasycené | 3,75 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 9,69 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 769 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 35,25 g |
– cukry | 22,79 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800-900 g 800-900 g hovězí kližky s kostí | Hovězí kližka | 850 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
3-4 3-4 masitá rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
150-200 ml 150-200 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 175 ml |
400-500 ml 400-500 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 450 ml |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
olej | Olej řepkový | |
plná lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kajenský pepř | Chilli paprička mletá | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |