Nutriční hodnoty (Osso buco (telecí, nebo hovězí kližka s morkovou kostí) na rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 669 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 41,07 g |
– nasycené | 26,54 g |
– nenasycené | 14,04 g |
–– mononenasycené | 13,00 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,65 g |
– cukry | 0,75 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 porce 3 porce osso buca | ||
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 velká šalotka | Šalotka čerstvá | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
½ l hovězího vývaru | Vývar hovězí | |
½ l bílého vína | Víno bílé suché | |
1 plechovku 1 plechovku krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
kůru z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
1 hrst 1 hrst plocholisté petrželky | Petržel nať čerstvá |