Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Osso buco (telecí, nebo hovězí kližka s morkovou kostí) na rajčatech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 669 kJ /
399 kcal
Bílkoviny1,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,05 g
Tuky41,07 g
– nasycené26,54 g
– nenasycené14,04 g
–– mononenasycené13,00 g
–– polynenasycené1,04 g
––– omega 30,15 g
Vláknina2,45 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,65 g
– cukry0,75 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 porce 3 porce osso buca
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
1 1 velká šalotka Šalotka čerstvá
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
½ l hovězího vývaru Vývar hovězí
½ l bílého vína Víno bílé suché
1 plechovku 1 plechovku krájených rajčat Rajče červené čerstvé
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
kůru z jednoho citronu Citrón čerstvý
1 hrst 1 hrst plocholisté petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.